foto

Florentín Groll

  • nar. 9.8.1945 (73 let)
    Vöcklabruck, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Amnézie
2014 Kafka, Kiffer und Chaoten
2013 Shirley - vize reality
2011 Das Mädchen auf dem Meeresgrund (TV film)
2010 Hříšnice (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
Klimt
2005 Ainoa
2004 Tam, kde máme domov (TV film)
2002 Flamenco der Liebe (TV film)
2001 Spiel im Morgengrauen (TV film)
Vzpoura (TV film)
1998 Krvavé housle
1995 Es war doch Liebe?
Schwarze Tage (TV film)
1994 Im Schatten des Führers
1991 Heldenfrühling
Othello, der Mohr von Venedig (divadelní záznam)
1990 Wilhelm Tell (TV film)
1986 Jonatana a čarodějnice
1983 Karambolage
Waldbauernbub, Der (TV film)
1981 In Ewigkeit Amen (TV film)
Sommergäste (TV film)
1980 Die Reise ins tausendjährige Reich

TV seriály

2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 Die 4 da (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Dokonalá vražda (S01E02)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)

Dokumentární

2018 Kino Wien Film - vyp.
2015 Meine Ringstraße (TV film) - vyp.
2014 Wo ich wohne - Ein Film für Ilse Aichinger
2013 Universum History (TV seriál)
2012 Eingeschenkt - Weinland Österreich (TV seriál) - vyp.
Tajemný Gustav Klimt (TV film)
Universum: Schladminger Bergwelten (TV film) - vyp.
2011 Jezero Wörhersee: Kde se setkává člověk s přírodou - vyp.
2009 Hitlerovi hrdinové (TV seriál)
2007 Ossy Kolmann - Abgeschminkt (TV film) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál) - vyp.
1987 Universum (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace