foto

Gregor Seberg

  • nar. 24.7.1967 (53 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Die Mamba
2012 Láska ze spermabanky (TV film)
Trau niemals deiner Frau (TV film)
2011 Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
2010 Hříšnice (TV film)
King Kongs Tränen
2009 Pokrevní přátelství
2005 Küss mich, Prinzessin!
2003 Polterabend (TV film)
2002 Auch Engel wollen nur das Eine (TV film)
Richtung Zukunft durch die Nacht
2001 Místo činu: Smrtící setkání (TV film)
Nevěsta větru
2000 Der Briefbomber (TV film)
Místo činu: Vrah milénia (TV film)
Tam někde v horách (TV film)
Tatort - Passion (TV film)
Umění podvodu (TV film)
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
Helden in Tirol
1997 Schwarzfahrer (TV film)
Spurensuche (TV film)
1996 Liebe des Ganoven, Die (TV film)

TV seriály

2018 Soko Vídeň (TV seriál)
Nachts in Friedensruh (S13E16)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Die Entscheidung (S13E03)
Grenzfall (S13E02)
Ich sehe was, was du nicht siehst (S13E01)
další epizody (14)
2016 Zum Brüller! - Der Komedy Klub (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Außer Kontrolle (S12E05)
Auf ewig (S12E04)
Hangover (S12E03)
další epizody (15)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Der Biber (E05)
Unter Löwen (E04)
Soko Vídeň (TV seriál)
Alles wird gut (S11E06)
Der Kronzeuge (S11E05)
Vor aller Augen (S11E04)
další epizody (16)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
Dorfkaiser und Inka-Prinzessinnen (E05)
Schlawiner (TV seriál)
Die Landpartie (S03E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Letzte Vorstellung (S10E06)
Gute Gesellschaft (S10E05)
Mörderspiel (S10E04)
další epizody (13)
2013 Im Schleudergang (TV seriál)
Schlawiner (TV seriál)
Brain Damage (S02E09)
Schwarz auf weiß (S02E08)
Kuckuck (S02E07)
další epizody (9)
Soko Vídeň (TV seriál)
Mrs. D. (S09E09)
Am Abgrund (S09E08)
Undercover (S09E07)
další epizody (16)
2012 Die Lottosieger (TV seriál)
Ex in der City? (S03E05)
Absturz oder Höhenflug? (S03E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Familienbande (S08E09)
Zimmer 312 (S08E08)
Im freien Fall (S08E07)
další epizody (10)
2011 AMS - Mutris Welt (TV seriál)
Schlawiner (TV seriál)
Gspusi (S01E12)
Die Maus (S01E11)
Die Therme (S01E10)
další epizody (12)
Soko Vídeň (TV seriál)
Verschollen (S07E13)
Verraten und verkauft (S07E12)
Tod à la carte (S07E11)
další epizody (15)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Entgleist (S06E12)
Drei Millionen Tote (S06E11)
Mord aus dem Jenseits (S06E10)
další epizody (15)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Rudolf Sommerbauer (S01E05)
Soko Vídeň (TV seriál)
Alte Bekannte (S05E11)
Blindspuren (S05E10)
Böser Zauber (S05E09)
další epizody (16)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Verlorene Jugend (S04E10)
Abgestürzt (S04E09)
Der zweite Mann (S04E08)
další epizody (10)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Rochade (S01E09)
Soko Vídeň (TV seriál)
In vino veritas (S03E12)
Gestrandet (S03E11)
Falsche Meister (S03E10)
další epizody (13)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Bis in den Tod (E07)
Das Tor zur Hölle (E02)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Hlas srdce (E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Schmutzige Geschäfte (S02E11)
Tödliche Gier (S02E10)
Konkurrenten (S02E09)
další epizody (11)
2003 Komisař Rex (TV seriál)
Atentát na Rexe (S09E01)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Der wilde Reiter (S03E05)
Unschuldig (S03E04)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Tři vteřiny do smrti (S02E13)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Nebezpečný lov (S02E07)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Dokumentární

2014 Auf schmalen Spuren - Eine Entdeckungsreise entlang der Waldviertel Bahn (TV film) - vyp.
2013 Orte der Kindheit (TV seriál)
2012 Universum: Hyeny z Masai Mara (TV film) - vyp.
Universum: Wüstenschiffe - Von Kamelen und Menschen (TV film) - vyp.
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Die Tafelrunde (TV pořad)
2017 Pratersterne (TV pořad)
2016 Ringlstetter (TV pořad)
2015 Bist Du deppert! Steuerverschwendung und andere Frechheiten (TV pořad)
2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2012 Hyundai Kabarett-Tage (TV pořad)
2011 ARGE Talkshow (TV pořad)
Kratky (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)
2000 Die Millionenshow (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky