foto

Gregor Seberg

  • nar. 24.7.1967 (52 let)
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Die Mamba
2012 Láska ze spermabanky (TV film)
Trau niemals deiner Frau (TV film)
2011 Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
2010 Hříšnice (TV film)
King Kongs Tränen
2009 Pokrevní přátelství
2006 Lilly Schönauer: Hlas srdce (TV film)
2005 Küss mich, Prinzessin!
2003 Polterabend (TV film)
2002 Auch Engel wollen nur das Eine (TV film)
Richtung Zukunft durch die Nacht
2001 Místo činu: Smrtící setkání (TV film)
Nevěsta větru
2000 Der Briefbomber (TV film)
Místo činu: Vrah milénia (TV film)
Tam někde v horách (TV film)
Tatort - Passion (TV film)
Umění podvodu (TV film)
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
Helden in Tirol
1997 Schwarzfahrer (TV film)
Spurensuche (TV film)
1996 Liebe des Ganoven, Die (TV film)

TV seriály

2016 Zum Brüller! - Der Komedy Klub (TV seriál)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Der Biber (E05)
Unter Löwen (E04)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
2013 Im Schleudergang (TV seriál)
2011 AMS - Mutris Welt (TV seriál)
Schlawiner (TV seriál)
2009 Die Lottosieger (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Dokumentární

2014 Auf schmalen Spuren - Eine Entdeckungsreise entlang der Waldviertel Bahn (TV film) - vyp.
2012 Universum: Hyeny z Masai Mara (TV film) - vyp.
Universum: Wüstenschiffe - Von Kamelen und Menschen (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

2017 Pratersterne (TV pořad)
2016 Ringlstetter (TV pořad)
2015 Bist Du deppert! Steuerverschwendung und andere Frechheiten (TV pořad)
2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2012 Hyundai Kabarett-Tage (TV pořad)
2011 ARGE Talkshow (TV pořad)
Kratky (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)
2000 Die Millionenshow (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky