foto

Sean Teale

  • nar. 18.6.1992 (26 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 B&B
2015 Poslední přežije
2014 Červený stan (TV film)
2013 Magoři
Smrtící sestup (TV film)
2011 Sergeant Slaughter, My Big Brother

TV seriály

2019 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (4)
2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
gaMe changer (S02E09)
the dreaM (S02E08)
no Mercy (S02E07)
další epizody (12)
2017 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Experiment (S01E10)
Extrémní moc (S01E09)
Riziko extinkce (S01E08)
další epizody (10)
Incorporated (TV seriál)
Golden Parachute (E10)
Burning Platform (E09)
Operational Realignment (E08)
další epizody (5)
2016 Incorporated (TV seriál)
Profit and Loss (E05)
Cost Containment (E04)
Human Resources (E03)
další epizody (5)
2015 Království (TV seriál)
Oheň (S02E22)
Obléhání (S02E21)
Uprchlík (S02E20)
další epizody (12)
2014 Království (TV seriál)
Královská milost (S02E10)
Útok (S02E09)
Hon na věřící (S02E08)
další epizody (9)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Bible (TV seriál)
2012 Skins (TV seriál)
Finale (S06E10)
Mini and Franky (S06E09)
Liv (S06E08)
další epizody (10)
2011 Skins (TV seriál)
Everyone (S05E08)
Grace (S05E07)
Alo (S05E06)
další epizody (8)
2010 Summer in Transylvania (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace