foto

Marek Kasprzyk

  • nar. 13.9.1961 (57 let)
    Tomaszów Lubelski, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klecha
2018 Milost
Plan B
2016 Jsem vrah
Prostý příběh o vraždě
2015 Klezmer
Zrnko pravdy
Červený pavouk
2014 Občan
2013 Ida
2012 Dozvuky
Nad życie
Zabít bobra
2010 7 minut
Cudowne lato
Nie ten człowiek
2008 Herrn Kukas Empfehlungen
2007 U Pana Boga w ogródku
2006 Chłopiec na galopującym koniu
Jasminum
2005 Z odzysku
2003 Nienasycenie
Žurek
2002 Kariera Nikosia Dyzmy
2000 Bajland
Człowiek wózków
1999 Krugerandy
1997 Kniha velkých přání
1995 Kamien na kamieniu
The Poison Tasters
1993 Tu stoję...
1992 Psi
Warszawa. Année 5703
1990 Rozloučení s podzimem
Smierc dziecioroba

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 5 (E05)
2016 Druga szansa (TV seriál)
180 stopni (S01E01)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
další epizody (4)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Paczka z Berlina (S06E05)
Ultimatum Rainera (S06E04)
Starzy znajomi (S06E03)
2012 Paradoks (TV seriál)
Paluch (E07)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Układ Warszawski (TV seriál)
2010 Nowa (TV seriál)
Ratownicy (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Tylko miłość (TV seriál)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace