foto

Marek Kasprzyk

  • nar. 13.9.1961 (58 let)
    Tomaszów Lubelski, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa
2019 Klecha
2018 Milost
Plan B
2016 Jsem vrah
Niewinna
Prostý příběh o vraždě
2015 Klezmer
Zrnko pravdy
Červený pavouk
2014 Občan
2013 Ida
2012 Dozvuky
Nad życie
Zabít bobra
2010 7 minut
Cudowne lato
Nie ten człowiek
2008 Herrn Kukas Empfehlungen
2007 U Pana Boga w ogródku
2006 Chłopiec na galopującym koniu
Jasminum
2005 Z odzysku
2003 Nienasycenie
Žurek
2002 Kariera Nikosia Dyzmy
2000 Bajland
Człowiek wózków
1999 Krugerandy
1997 Kniha velkých přání
1995 Kamień na kamieniu
The Poison Tasters
1993 Tu stoję... (TV film)
1992 Psi
Warszawa. Année 5703
1990 Rozloučení s podzimem
Smierc dziecioroba

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Dwa razy śmierć (E11)
Motyw (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mikroklimat (S23E07)
2019 Motyw (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2018 Korona królów (TV seriál)
Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 5 (E05)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#explosion (S01E03)
Komisarz Alex (TV seriál)
Doping (S09E06)
2016 Druga szansa (TV seriál)
180 stopni (S01E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pałac (S15E08)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
další epizody (4)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wyścig z czasem (S11E05)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Niebezpieczne zadanie (S04E13)
Blondynka (TV seriál)
Mężczyzna jest jak pitbull (S02E11)
Początek końca świata (S02E01)
Czas honoru (TV seriál)
Paczka z Berlina (S06E05)
Ultimatum Rainera (S06E04)
Starzy znajomi (S06E03)
2012 Paradoks (TV seriál)
Paluch (E07)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Tercet egzotyczny (E02)
Solistka (E01)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2010 Nowa (TV seriál)
Bliska znajomość (E10)
Przeznaczenie (TV seriál)
W sieci (E02)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
další epizody (7)
2009 39 i pół (TV seriál)
Kryzys wieku średniego (S02E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sekrety klasztoru (S02E15)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (4)
Regina (TV seriál)
Tylko miłość (TV seriál)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Rozkazy a iniciativy (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky