Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Halinin manžel neunesl zrušení železniční stanice a spáchal sebevraždu. Od své ženy ještě vymohl slib, že dá pokřtít děcko, které porodila jejich patnáctiletá Ilonka. Halina z dcery marně páčí přiznání, s kým vlastně otěhotněla. Přichází čas Vánoc. Obě se i s děckem brodí zasněženou krajinou od adresy k adrese. Halina tře bídu s nouzí, ráda by dceru s děckem zajistila. Statečně snáší posměch a pomluvy, ale mezi sousedy jsou i lidé dobré vůle, kteří této dvojici s Jezulátkem pomáhají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Velmi jednoduchy pribeh, ale prave v tom tkvi jeho krasa. Vse funguje bezchybne, snimek ma spad, smrnc, intenzitu i myslenku. Zivotni vykon Katarzyny Figura. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Film to neni kdo vi jakej (proste polskej...), ale docela svizne utika, takze to lze prezit. Zapletka je takova nijaka a navic celkem predvidatelna pointa. Katarzyna Figura to zachranovala ze vsech sil, a vytahla to svym ucinkovanim alespon na ten prumer... (navic mi z nejakeho neznameho duvodu pripominala Helenu Bonham Carter...). Zkusim se asi mrknout jeste po nejakych jejich dalsich kouscich... ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama