foto

Didier Bénureau

  • nar. 28.10.1956 (64 let)
    Courbevoie, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Les Bonnes intentions
2014 Brèves de comptoir
Les amis à vendre (TV film)
2012 Bienvenue parmi nous
Cassos
2010 Accusé Mendès France (TV film)
Le mystère
2008 La jeune fille et les loups
Le malade imaginaire (TV film)
2007 Rozpolcená dívka
2005 Taková normální královská rodinka
2004 J'me sens pas belle
2003 Já, César
Květ zla
2002 Znamení ve zdi
2001 Gregoir Moulin proti lidskosti
1999 Le Derrière
Trafic d'influence
1998 Chaos technique (TV film)
Course de l'escargot, La (TV film)
Paparazzi
Serial Lover: Vraždí z lásky
1997 Komorná z Titanicu
Les Soeurs Soleil
Quadrille
Souhaitez-moi bonne chance (TV film)
Tout doit disparaître
1996 Le cheval de coeur (TV film)
Pourvu que ça dure
Sortez des rangs
1995 Charlotte et Léa (TV film)
Zloděj a boxer
1994 Emmène-moi
Úsměv
1993 Muž v temnotě (TV film)
Návštěvníci
1992 Odyssée bidon (TV film)
Sexes faibles!
1991 Děkuji, živote
Marcelino, chléb a víno
Reine blanche, La
1990 Blé en herbe, Le (TV film)
La Baule-les-Pins
La Fête des pères
Rendez-vous au tas de sable
1989 Příliš krásná
1988 Passerelle, La
1984 Cowboy, Le
1983 Dědoušek se dal na odboj
Partička
Un dimanche de flic

TV seriály

2017 Chérif (TV seriál)
Otages (S04E09)
2015 Doc Martin (TV seriál)
La Grande Illusion (S04E03)
2008 Hero Corp (TV seriál)
Chez Maupassant (TV seriál)
Ce cochon de Morin (S02E05)
2007 Confidences (TV seriál)
2004 Kaamelott (TV seriál)
Vénus & Apollon (TV seriál)
Soin Abyssal (S01E18)
2002 Camera cafe (TV seriál)
2001 Les redoutables (TV seriál)
1997 Julie Lescautová (TV seriál)
Cely smrti (S06E03)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Vražda v bazénu (S04E01)
1992 Puissance 4 (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
Un privé au soleil (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Les Années bonheur (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky