foto

Marieta Żukowska

  • nar. 1.7.1982 (36 let)
    Żywiec, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Całe szczęście
2018 Kobiety mafii
2017 Botoks
2015 Słaba płeć?
2014 Sblížení
2011 Ve jménu ďábla
2010 Ciacho
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
Nigdy nie mów nigdy
2008 Nieruchomy poruszyciel
2006 Bezmiar sprawiedliwości

TV seriály

2018 Botoks (TV seriál)
Zatracenie (E06)
Pokuta (E05)
Sumienie (E04)
další epizody (4)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Rozgrywka (S04E08)
Razem przeciw wszystkim (S04E07)
Niebezpieczna gra (S04E05)
další epizody (8)
2015 Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
2012 Anna German (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2011 Instynkt (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2009 Majka (TV seriál)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Pitbull (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace