foto

Stanisława Celińska

  • nar. 29.4.1947 (72 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Noc plná zázraků 3
2016 #WszystkoGra
2014 Cizí těleso
Warsaw by Night
2013 Był sobie dzieciak
2012 Fotka
2011 Varšavská bitva 1920
2010 Joanna
2009 Moja krev
2008 Nieruchomy poruszyciel
Serce na dłoni
2007 Jasne błękitne okna
Katyň
Ryś
2006 Południe - Północ
2001 Pieniądze to nie wszystko
2000 Pierwszy milion
Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou
1999 Fuks
Operacja "Koza"
1998 Złote runo
Złoto dezerterów
1997 Kroniki domowe
Musisz życ
Nocne graffiti
1996 Panna Nikt
Pestka
Slaba wiara z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
1995 Awantura o Basie
Cwał
Dama kameliowa (TV film)
1994 Faustina - apoštol Božího milosrdenství
Polska śmierć
Seznam cizoložnic
1993 Dwa księżyce
Jen strach (TV film)
Mejdan
Rozmowa z czlowiekiem z szafy
Strašný sen
1991 Femina
1990 Historia niemoralna
Korczak
1989 Galimatias, czyli kogel-mogel II
Kramarz
1988 Sami dla siebie (TV film)
1983 Szczesliwy brzeg
1981 Milosc ci wszystko wybaczy
1979 Klucznik (TV film)
Slečny z Vlčí
1977 Sam na sam
1975 Dvojí svět hotelu Pacifik
Noci a dny
1974 Nie ma róży bez ognia
1972 Hipoteza (TV film)
1971 Na przełaj (TV film)
Pizama (TV film)
1970 Krajina po bitvě

TV seriály

2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2013 Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 32 (S03E32)
Epizoda 27 (S03E27)
Epizoda 22 (S03E22)
další epizody (7)
2007 Mamuśki (TV seriál)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 Sukces (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
Siedlisko (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Zemsta (E28)
1997 Awantura o Basie (TV seriál)
Pokój 107 (TV seriál)
Sława i chwała (TV seriál)
Złotopolscy (TV seriál)
1989 Janka (TV seriál)
1988 Banda Rudego Pajaka (TV seriál)
1987 Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Upadek (E09)
Wesele (E08)
Spisek (E07)
další epizody (9)
1973 Droga (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nowa Warszawa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky