foto

Lesław Żurek

  • nar. 30.6.1979 (39 let)
    Vratislav, Dolnoslezské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zabawa, zabawa
2017 Polární záře
2015 Klezmer
2012 Biec w stronę Ty
2011 Numeros, Los
2010 Nie ten człowiek
2009 Hel
Menší zlo
Randka w ciemno
2008 Limousine
Malá Moskva
Warsaw Dark
2007 Ogród Luizy
Svobodný svět
2005 Solidarita, solidarita
Óda na radost

TV seriály

2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Noc poślubna (S07E09)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Układ Warszawski (TV seriál)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Regina (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace