foto

Lesław Żurek

  • nar. 30.6.1979 (41 let)
    Vratislav, Dolnoslezské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zieja
2019 1800 gramów
Pan T.
2018 Zábava, zábava
2017 Polární záře
2015 Klezmer
2012 Biec w stronę Ty
2011 Numeros, Los
2010 Nie ten człowiek
2009 Hel
Menší zlo
Randka w ciemno
2008 Limousine
Malá Moskva
Warsaw Dark
2007 Ogród Luizy
Svobodný svět
2005 Solidarita, solidarita
Óda na radost

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (12)
2019 Blondynka (TV seriál)
Co było, co będzie (S07E13)
Trudne wybory (S07E12)
Festyn (S07E11)
další epizody (8)
2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Stop barierom! (S03E13)
IV RP / II PRL (S03E04)
Przy rosole (S03E02)
Blondynka (TV seriál)
Starzy przyjaciele (S07E05)
Wesele na raty (S07E01)
Zanim zabiją dzwony (S06E13)
další epizody (11)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Kochajmy się (S02E12)
Gdzie jest lider? (S02E06)
Histeria totalnej opozycji (S01E13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S07E08)
Episode 4 (S07E04)
Episode 12 (S06E12)
další epizody (9)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Konferencja (S16E07)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (18)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
další epizody (10)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (8)
Komisarz Alex (TV seriál)
Śmiertelny wyścig (S05E10)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (21)
Czas honoru (TV seriál)
Noc poślubna (S07E09)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (11)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
další epizody (8)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (11)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (11)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Przełom (E12)
Do broni (E09)
další epizody (8)
Usta usta (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (6)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Trumna na urodziny (E04)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (14)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Egzamin (S02E16)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Ekipa (TV seriál)
Tak mówi premier (E11)
Regina (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky