foto

John Bianco

  • nar. Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Clean
2019 Bare Knuckle Brawler
Irčan
2017 Sunset Park
2016 '79 Parts
Courier-X
The Brooklyn Banker
2015 The Networker
2014 Friends and Romans
2013 Long Shot Louie
2011 Night Before She Walked Down the Aisle, The
2010 Forged
Lily of the Feast
2009 The Invisible Life of Thomas Lynch
2008 Powerova dobrodružství
2006 They're Just My Friends
2005 Searching for Bobby D
2003 This Thing of Ours
2002 Brooklyn Boys, The
2000 Brooklyn Sonnet
1994 Regenerated Man

TV seriály

2017 Gotham (TV seriál)
Den v úžině (S04E07)
2016 Daredevil (TV seriál)
Ti nejlepší z New Yorku (S02E03)
Bang (S02E01)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
Dernière course (E12)
Le Match de leur vie (E11)
Cherchez les femmes (E03)
Vzpomínky (TV seriál)
Moving On (S03E12)
2013 Ve službách FBI (TV seriál)
Rodinná záležitost (S04E11)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wildlife (S10E07)
2007 Zachraň mě (TV seriál)
Cycle (S04E11)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Páté stádium (S06E14)
Domácí kino Sopranů (S06E13)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Studené kameny (S06E11)
Moe a Joe (S06E10)
další epizody (8)
2002 Zákon a pořádek (TV seriál)
Undercovered (S12E12)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hněv (S03E02)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Legends of Freestyle

Střihačská filmografie

Dokumentární

2020 Youtube Famous

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky