foto

Magdalena Czerwińska

  • nar. 1978
    Toruň, Kujawsko-Pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nina
2017 Spitsbergen
2016 Powrót
2015 Legendy Polskie: Smok
Nový svět
Zrnko pravdy
2014 Bohové
U strážnýho anděla
2013 Matka (studentský film)
Ostra randka
Vedlejší účinky (TV film)
2012 Láska
2011 Daas
2010 Krycí jméno Krtek
2009 Demakijaż
Červená a bílá
2006 Dublerzy

TV seriály

2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (12)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (E10)
#hycel (E09)
#theclub (E08)
další epizody (10)
W rytmie serca (TV seriál)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (5)
2015 Pakt (TV seriál)
Zstapienie (S01E03)
Skazane (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (4)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2011 Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 36 (S01E36)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (5)
2007 Determinator (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2006 Oficerowie (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace