foto

Magdalena Czerwińska

  • nar. 1978
    Toruň, Kujawsko-Pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vše pro mou matku
2018 Nina
2017 Spitsbergen
2016 Powrót
2015 Legendy Polskie: Smok
Matka
Nový svět
Zrnko pravdy
2014 Bohové
U strážnýho anděla
2013 Matka (studentský film)
Ostra randka
Vedlejší účinky (TV film)
2012 Láska
2011 Daas
2010 Krycí jméno Krtek
2009 Demakijaż
Červená a bílá
2006 Dublerzy

TV seriály

2020 Temné lesy (TV seriál)
Tvoje sestra je mrtvá (E05)
Nic nevíš (E03)
Lži (E02)
další epizody (4)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 3 (S02E03)
2019 Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (12)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (12)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (12)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Mój przyjaciel, mój wróg (S20E17)
Wszystko się ułoży (S20E11)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (S01E10)
#hycel (S01E09)
#theclub (S01E08)
další epizody (9)
W rytmie serca (TV seriál)
Umowa (S01E04)
Na sygnale (TV seriál)
Słodkie życie (S05E07)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Na wirażu (S19E34)
Cień podejrzenia (S19E32)
Seks, kłamstwa i gra pozorów (S19E31)
další epizody (16)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (5)
Pakt (TV seriál)
Spisek (S02E05)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Moment krytyczny (S18E32)
Jutro będę wiedział, że cię kocham (S18E28)
Zdarzenia niepożądane (S18E27)
další epizody (7)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Randka (E06)
Pakt (TV seriál)
Zstąpienie (S01E03)
Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Wśród Indian (E02)
Skazane (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (4)
Strażacy (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Miłość po grób (S13E04)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Szansa (S17E35)
2014 Na sygnale (TV seriál)
Wielka kumulacja (S02E26)
Komisarz Alex (TV seriál)
Gra pozorów (S05E08)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przytułek (S07E12)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Razem czy osobno (E05)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 36 (S01E36)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2010 Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Przypadek, czy przeznaczenie (S01E05)
Wczoraj stypa, dziś wesele (S01E04)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2009 Przystań (TV seriál)
Przyjaciółki (E03)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Tak zginął (E13)
Witaj, Grand (E09)
Dziecko wdowy (E04)
Glina (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (5)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (8)
Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Paszport (E11)
Diagnoza (E07)
Paparazzi (E06)
další epizody (8)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky