foto

Pedro Gonzalez Gonzalez

  • nar. 24.5.1925
    Aguilares, Texas, USA
  • zem. 6.2.2006 (80 let)
    Culver City, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 The Wonderful Ice Cream Suit
1995 Láska navzdory osudu (TV film)
1992 Ruby Cairo
1990 Dárce (TV film)
Je to v háji
1989 Ghost Writer
1987 Bates Motel (TV film)
1986 Y... se hizo justicia
Žádné strachy o prachy
1985 Vášeň v prachu
1980 There Goes the Bride
1979 Dreamer
1977 Flush
Model plechová Lízinka
1976 Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1975 Limonádová Annie
1973 Chase (TV film)
1971 Podporujte svého pistolníka!
Zachariah
1970 John Chisum
1969 Hook, Line & Sinker
The Love God?
1968 Bojovníci s peklem
Miláček Herbie
1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Nepřátelské pušky
1966 Daffy Rents
Taste of Catnip, A
1965 Chili Corn Corny
Go Go Amigo
1959 Rio Bravo
The Young Land
1958 Ovčák
1956 Gun the Man Down
Man in the Vault
The Bottom of the Bottle
1955 Bengazi
Doktorka ze Santa Fé
I Died a Thousand Times
1954 Ricochet Romance
Ring of Fear
Rozbouřené nebe
1953 Wings of the Hawk

TV seriály

1995 Land's End (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
1964 No Time for Sergeants (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Wide Country (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 National Velvet (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Willy (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

TV pořady

1950 You Bet Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace