foto

Christian Hecq

  • nar. 24.5.1964 (56 let)
    Nivelles, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Knock
2016 Návštěvníci 3: Revoluce
2014 Les Trois frères, le retour
Mikulášovy patálie na prázdninách
Mrtvý v Seině (TV film)
Tout est permis (TV film)
2013 9 mois ferme
Des gens qui s'embrassent
Meurtre en trois actes (TV film)
2012 Jako chmýří pampelišek
Nesplacený dluh (TV film)
Snajpr
2011 Knoflíky patří vítězům
2010 En chantier, Monsieur Tanner (TV film)
2008 Ca$h
2007 Hellphone
Strach(y) ze tmy
2006 Cabaret Paradis
Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
Sedadla v parteru
2005 Chci se líbit
2004 Joe Pollox et les mauvais esprits (TV film)
Mé druhé já
Zítra se stěhujeme
2003 Hrbáč Lagardere (TV film)
2002 Fleurs de Maureen, Les (TV film)
Le cercle de craie caucasien
2001 Belphegor: Fantom Louvru
2000 Léopold (TV film)
1999 Le créateur
1998 Il n'y a pas d'amour sans histoires (TV film)
Théo et Marie (TV film)
Tous les papas ne font pas pipi debout (TV film)
1997 Des gens si bien élevés (TV film)
Pantalon, Le (TV film)
1996 Guerre des privés, La (TV film)
Osmý den
1994 Immeuble, L' (TV film)
Tempêtes (TV film)
1988 Křtiny

TV seriály

2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 9 (S06E09)
2014 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
La Parure (S01E02)
Un flic (TV seriál)
1998 Crimes en série (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Dokumentární

2014 Tout est permis
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 20 000 lieues sous les mers (divadelní záznam)
Cyrano de Bergerac (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky