Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (219)

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Po královským lejnu známém jako zbytečný remake Cesta do Ameriky, přichází plnohodnotné pokračování, aneb film na který jsem čekal osm let. Takže vyplatilo se to čekání? Upřímně jsem rád že konečně vidím jak příběh pokračuje. Vždy jsem měl různé představy co by se po druhém díle mohlo odehrávat a doufal jsem že opravdu ti dva neskončí na gilotině. Všichni herci hrají dobře, Godefroy a Jacquille jsou opět vtipní, hlavně Fripouille který si neodpustí své kraviny a dobytčárny. Kde je tedy kámen úrazu? V tom že je tam těchto věcí dosti málo. Oba hlavní protagonisté jsou zatlačeni dosti do pozadí na úkor dějové linie aristokratů, kteří nijak moc nejsou vtipní a spíše jen ukecaní. Ano divák se tam dozví pár věcí, které se propojují s budoucností z předešlých dílů, ale nemělo by to být na úkor humoru. Závěr se dosti rozjede a navnadí na další díl, který by mohl být díky vybrané tématice hodně suprový. Ono celkově film působí jako první část příběhu, je tam načnuto hodně věcí jako by již na jisto počítali se čtvrtým dílem. No uvidíme, doufám že se ho dočkáme a konečně se i Godefroy a Jacquouille vrátí domů do své doby. Okeeey! Není to církevní!! ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

"Hurá, není to církevní!" Návštěvnící 3: Revoluce mi pořádně rozhýbala bránici. Ten mile vulgární humor má své opodstatnění. Pro Francii je tohle období zlomové a taky dost kruté. Gilotina se nezastavila a modrá krev hojně barvila pařížské dláždění. Alespoň, že smrt odsouzenců byla rychlá. Godefroy de Montmirail a jeho věrný sluha Jacquouille se proplétají chodbami času vstříc dalším dobrodružstvím a kouzelník vyčkává. Chci se k nim přidat. Rozhodně! ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání po tolika letech těšení. Stárnoucí hvězdy, takové neslané, nemastné, moc jsem se za celý film ani nenasmál.Také se to mělo natočit v době slávy Návštěvníků a ne po tolika letech, snad díky závěru bude i čtyřka, která by mohla být i vydařená vzhledem k tomu, kam se zase v cestování časem dostali. ()

Aberforth 

všechny recenze uživatele

Stále aj po rokoch výborné,je to stále ten starý dobrý humor, tá istá dobrá hudba tie isté vtipné postavy. Máme šancu zasa vidieť špinavý ale smiešny stredovek, vtipne vykreslenú Francúzku revolúciu a aj konečnú scénu, ktorá by sa dala nazvať slovami "z kaluže do blata". Síce ma trocha ma sklamalo že sme opäť dostali len 20. a nie 21. storočie, ale aj to malo niečo do seba. Dúfam, že sa dočkáme ešte aspoň jednej časti, pretože tento film mi pobavil úplne iným spôsobom, ako tie dnešné komédie, ktoré sú nám servírované a sú v podstate len o drogách, chlaste a sexe. Toto je to, čo skutočne človeka pobaví - návšteva barbarov z iného storočia. Reno, Clavier - Ďakujem. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

po delší době zase film,který jsem nebyl schopný dokoukat a zhruba po hodině jsem vypínal...tak neuvěřitelně nesmyslné,ukřičené,nevtipné a prázdné nic jsem dlouho neviděl.Asi jediné pozitivum je fakt,že nás může těšit,že francouzská komedie jde mnohem víc do kopru než ta česká.Rena,potažmo i Claviera je pro podobné paskvily opravdu škoda...0% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama