Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolákovi Sidovi se shodou náhod dostane do rukou neobyčejný telefon, který zodpoví kdejakou otázku, nepotřebuje kredit a hlavně vytočí jakékoliv číslo. Byla by to skoro dokonalá hračička, nebýt toho, že poslouchá jenom Sida a lidé, kteří mu jakkoli nevyhoví, záhadně umírají. (playboxguest)

Recenze (15)

kareen 

všechny recenze uživatele

Byla v tom nadsázka, byl v tom černý humor, byly v tom docela vtipně vymyšlené vyvražďovačky a ve mně to bůhví proč nevyvolalo víc, než jedno dvě letmá pousmání. V tom aby se čert vyznal. Ale jedno musím těm frantíkům vytknout, já myslela, že jen ty potvory povrchní amíci si vybírají do rolí školních loserů ty největší fešáky široko daleko. ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím, proč dávám tak vysoké hodnocení, ale prostě mě to pohltilo. Sice některé morbidní scén mi nepřišli ani trošku humorné, spíše dost přehnané. Každopádně musím říct, že jsem nečekala,že v komedii pro náctileté umře tolik lidí. Neobvyklý nápad, s relativně dobrým hereckým obsazením. Nečekané zakončení a vyvrcholení příběhu. Sice nakonec vše dobře dopadlo,ale průběh byl neobvyklý. Nejvíce mě zaujala kamera, která nebyla klasická jak známe, ale pro mne to byly dost netradiční záběry. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Za sebe můžu napsat, že takhle praštěnou komedii jsem už dlouho neviděla. Teen komedie se vším, co k ní patří. Parádní, zábavná, akční a báječně barevná podívaná. Hudba Johana Stausse tam kupodivu bezvadně sedla, jen mi tam scházelo trochu víc Charlottky. Jamesi Huthe nevím o tobě skoro nic, ale tohle se ti až na ten finální závěr opravdu povedlo. Jó není mobil jako mobil. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pořádně ani nevím, co si o tomhle myslet. Rozhodně velmi netradiční komedie, která mě ale naprosto pohltila. Jediné, co mi vadilo byly ty dost morbidní nechutné scény, ale na druhou stranu na to ten film vůbec nebral ohled - že v něm 3/4 hlavních protagonistů umřou - a jel si dál ve svém rychlém tempu. A ten konec... jako by se nechumelilo. Jo rozhodně komedie jako stvořená k sobotnímu obědu po náročném týdnu. Ani nevím jaké hodnocení tomu dát, už v podstatě od začátku to bylo slušně rozjeté, pak mě ale trošku znechutily ty vraždy a sebevraždy, takže asi tak ty 3-4* a pro netradičnost a že se jedná o francouzskou produkci dávám ty 4*. ()

qwentin odpad!

všechny recenze uživatele

I přesto, že jsem si od toho filmu nic nesliboval a věděl, že je to béčková záležitost že mě nic nepřekvapí, ví Bůh, že překvapilo. Překvapilo jsem se já sám a to tím, že jsem se na tohle zvládl dokoukat. Bylo to jen díky občasné kvalitní kameře...rozhodně ne kvůli naprosto příšerné hlavní emoteence, kvůli který to všechno vzniklo...kdo by se sakra na tohle chtěl dívat??? Doby východoněmeckýho fekal porna jsou už nenávratně ztracený...nebo snad ne? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama