foto

Gilles Détroit

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Popsy
2015 La Mort d'Auguste (TV film)
2013 Teta Hilda
2011 Trois filles en cavale (TV film)
2010 Má odpoledne s Margueritte
2007 Blonďáček
2003 Papa maman s'ront jamais grands (TV film)
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
2000 Marie-Tempête (TV film)
1997 Polévka z divokých bylin (TV film)
Surdoué, Le (TV film)
1996 Crabe sur la banquette arrière, Le (TV film)
1995 Bídníci 20. století
1994 Cache Cash
1993 Une femme pour moi (TV film)
Zoufale hledá rodinu (TV film)
1991 Modrá nota
1985 L'amour ou presque
1983 Dědoušek se dal na odboj

TV seriály

2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2000 La Kiné (TV seriál)
1998 Au coeur de la loi (TV seriál)
Poursuite du vent, La (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Paradis d'enfer (TV seriál)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Obchod s dětmi (S05E05)
Mrtvola na kolejích (S05E01)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Nick chasseur de têtes (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace