foto

Zuzana Šulajová

  • nar. 14.7.1978 (41 let)
    Martin, Slovensko, Československo

Biografie

Zuzana Šulajová pochází z herecké rodiny. Je dcerou slovenského scénaristy Ondřeje Šulaje a herečky Anny Šulajové. Její sestra Katarína Šulajová je úspěšná režisérka a herečka. Své první filmové zkušenosti sbírala Zuzana Šulajová v sedmi letech ve filmu TICHÁ RADOSŤ. Vystudovala fotografii na SUV v Bratislavě a na VŠUP v Praze. Ve fotografické tvorbě se věnuje převážně potrétu, filmové fotografii a módě. Do povědomí filmových diváků se zapsala svou rolí ve filmu ZÁHRADA, za kterou byla nominovaná na Českého lva. Za tuto roli byla oceněna v roce 1996 na filmovém festivalu v Minsku.

V roce 2005 zazářila po boku Ivana Trojana ve zfilmované divadelní hře PŘÍBĚHY OBYČEJNÉHO ŠÍLENSTVÍ. S hercem Janem Révaiem má syna Jakuba, který se této slovenské herečce narodil v roce 2011.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Terapie
2013 Good Night
2009 Otec (studentský film)
2005 Příběhy obyčejného šílenství
2004 O dve slabiky pozadu
2000 Powers
Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba
1995 Zahrada
1994 A bol to škovránok (TV film)
Macoška (TV film)
1985 Tichá radosť

TV seriály

2018 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Ženské zbraně (S02E07)
2017 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (6)

Hudební videoklipy

2011 Moja reč - Nočný let (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Terapie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(38)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace