foto

Mort Mills

  • nar. 11.1.1919
    New York City, New York, USA
  • zem. 6.6.1993 (74 let)
    Ventura, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Breakout (TV film)
Modré uniformy
1969 Strategy of Terror
1968 Name of the Game Is Kill, The
1967 Return of the Gunfighter
1966 Roztržená opona
1965 Naslepo
The Outlaws Is Coming
1964 Bullet for a Badman
Rychlý pistolník
Where Love Has Gone
1963 Gunfight at Comanche Creek
1961 Twenty Plus Two
1960 Psycho
1958 Dotek zla
Šerifem proti své vůli
1957 Bombardéry B-52
Man in the Shadow
The Iron Sheriff
The Shadow on the Window
1956 Crashing Las Vegas
Ransom!
Tension at Table Rock
Tím hůř, když padnou
1955 Desert Sands
Dial Red O
Jupiter's Darling
Marauders, The
The Naked Street
To Hell and Back
Trial
1954 Cry Vengeance
Drive a Crooked Road
Pushover
Shot in the Frontier
To by se mělo stát vám
Zrodila se hvězda
1953 Divoch
Hannah Lee: An American Primitive
Texas Bad Man
The Farmer Takes a Wife
The Juggler
1952 Affair in Trinidad
No Holds Barred

TV seriály

1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1969 My Friend Tony (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Maya (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Hardy Boys: The Mystery of the Applegate Treasure (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace