foto

Robert Enckell

  • nar. 18.12.1959 (58 let)
    Helsinky, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neznámý voják
2015 Armi elää!
Vares - Sheriffi
2013 Apeiron
2011 Hella W
Iris
2010 Kazatel zla
2009 Täällä Pohjantähden alla
United We Stand (studentský film)
Virginie (TV film)
2005 Hokkasen näköinen nainen (TV film)
2002 Heinähattu ja Vilttitossu
1999 Ihon aika (TV film)
Rukajärven tie
1997 Lunastus
Ruusutarha
1993 Virtaset ja Kekkonen

TV seriály

2017 Åsa Larssons Rebecka Martinsson (TV seriál)
2016 Ihon alla (TV seriál)
Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Juhannussalko (E03)
Sorjonen (TV seriál)
Nainen järvessä 2/2 (S01E09)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2011 Maailmanparantaja (TV seriál)
2010 Naisia kaupungilla (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2009 Savuna ilmaan (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Tukka Auki (TV seriál)
Äitipuolen asemassa (E08)
2007 Kultainen noutaja (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2006 Presidentit (TV seriál)
Presidentti odottaa noutajaa (E06)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
2000 Falkenswärds möbler (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)
Vägsjälar (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)

Dokumentární

1996 Kuninkaan matkassa
1995 Cinema Paris 1937 eli viattomuus vaarassa (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace