foto

Pasquale D'Inca

  • nar. 1963
    Lyon, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Murders in Rochefort
2018 L'Incroyable Histoire du facteur Cheval
Meurtres en Haute-Savoie (TV film)
2017 Les sources assassines (TV film)
2016 Dans la tête d'un juré (TV film)
Tvář spravedlnosti (TV film)
2015 Envers et contre tous (TV film)
2014 Bodybuilder
2013 Bella a Sebastián
Un petit bout de France (TV film)
2012 Tout est bon dans le cochon (TV film)
2011 Gang Story
Tout le monde descend (TV film)
2010 Bienvenue à Bouchon (TV film)
Big Jim (TV film)
Comment va la douleur? (TV film)
L'Orpheline avec en plus un bras en moins
Schwarzer Ozean
2008 Papillon noir (TV film)
2007 Valentina a spol. (TV film)
2005 La vie est à nous!
Práce na farmě
2004 Bonté d'Alice, La (TV film)
2001 Roberto Succo
2000 V zajetí chuti
1999 Margot des Clairies (TV film)
1993 Poisson-lune

TV seriály

2018 Crimes Parfaits (TV seriál)
Le Grand Saut (S02E06)
2017 Le Chalet (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Quand je serai grande... Je te tuerai (TV seriál)
2016 Baron noir (TV seriál)
1932 (S01E02)
Caïn (TV seriál)
Pour vivre heureux (S04E04)
2013 Chérif (TV seriál)
Injustice (S01E04)
Les Limiers (TV seriál)
Passé trouble (E02)
2012 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Question d'eau de vie... ou de mort (S02E01)
Enquêtes réservées (TV seriál)
La mort n'oublie personne (S05E02)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Ma vie sans toi (S03E06)
2010 Interpol (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Le passé retrouvé (S04E04)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
Éternelle (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1996 Refuge, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace