foto

Allen Jaffe

  • nar. 9.4.1928
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 18.3.1989 (60 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Nicole
1973 Motýlek
1971 The Death of Me Yet (TV film)
1970 Cutter's Trail (TV film)
The Love War (TV film)
1967 Dick Tracy (TV film)
1965 Válečník
1962 Firebrand, The
1959 Al Capone
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
The First Traveling Saleslady

TV seriály

1974 The Manhunter (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Hero, The (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Shane (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gilligan's Island (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 The Beachcomber (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace