foto

Arthur Howard

  • nar. 18.1.1910
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.6.1995 (85 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 The Last Englishman (TV film)
1991 Američanka
1984 Jiná země
1983 Kletba Růžového pantera
1982 Misionář
Stopa Růžového pantera
1979 Moonraker
Zajatec na Zendě
1977 Hardcore
Pronásledovaná
1976 The Bawdy Adventures of Tom Jones
1975 Adolescentes, Las
One of Our Dinosaurs Is Missing
1973 Steptoe and Son
1971 The Magnificent Seven Deadly Sins
1970 Jana Eyrová (TV film)
1969 Best House in London, The
1968 Boty svatého Petra
1966 The Ghost Goes Gear
1965 Lady L
You Must Be Joking!
1964 Kočky
1963 Ladies Who Do
1962 Kill or Cure
1961 Paradisio
Watch it, Sailor!
1960 Bottoms Up
1959 Friends and Neighbours
Libel
1958 I Accuse!
I Only Arsked!
Law and Disorder
Rockets Galore!
1956 One Wish Too Many
1955 Constant Husband, The
Footsteps in the Fog
Glass Cage, The
One Way Out
Touch and Go
1954 Grand National Night
Monsieur Ripois
The Belles of St. Trinian's
1953 Intruder, The
Příběh Gilberta a Sullivana
Will Any Gentleman...?
1952 Glad Tidings
Never Look Back
1951 Lady Godiva Rides Again
Muž v bílém obleku
1950 Last Holiday
State Secret
The Happiest Days of Your Life
1949 Pas do Pimlica
Vášniví přátelé
1948 Londýn patří mně
1947 Frieda
The Mark of Cain
1934 The Lady Is Willing

TV seriály

1984 Ever Decreasing Circles (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
1972 It's Murder But Is It Art (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Now, Take My Wife (TV seriál)
Shirley's World (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 Misleading Cases (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Meet the Wife (TV seriál)
1963 Maupassant (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1957 The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace