foto

Kathie Browne

  • nar. 19.9.1930
    San Luis Obispo, California, USA
  • zem. 8.4.2003 (72 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Suicide's Wife, The (TV film)
1974 43: The Richard Petty Story
1973 Happy Mother's Day, Love George
1970 Berlin Affair (TV film)
Forty-Eight Hour Mile, The (TV film)
1965 Brainstorm
1964 Man's Favorite Sport?
The Brass Bottle
1962 The Underwater City
1960 Cinderfella
Studs Lonigan
The Slowest Gun in the West (TV film)
1959 City of Fear
1958 Murder by Contract

TV seriály

1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Evil Touch, The (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
V mžiku oka (S03E13)
1967 Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1976 American Reunion

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace