foto

Joseph Murphy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Nic než pravda
2002 Vše o lásce
2000 Timequest
1997 Bojovník

TV seriály

2004 Zachraň mě (TV seriál)
Kansas (S01E03)
Gay (S01E02)
Třetí hlídka (TV seriál)
Purgatory (S05E18)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Dead Wives Club (S15E02)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Risk (S04E12)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Dazzled (S12E20)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Oběť (S03E07)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Killerz (S10E02)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Třetí je na obtíž (S01E08)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace