foto

Filip Pławiak

  • nar. 26.9.1989 (29 let)
    Nowy Sącz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Orzeł. Ostatni patrol
2018 Hurricane: Squadron 303
2017 Bikini Blue
Noc plná zázraků 3
2016 Prostý příběh o vraždě
Volyň
2015 Démon
Červený pavouk
2014 Bůh zaplať (studentský film)
Facet (nie)potrzebny od zaraz
Kameny na pevnost
2013 Jízdenka na Měsíc
2012 Dozvuky
2011 Pokaż kotku, co masz w środku
2010 Benátky

TV seriály

2019 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
2018 1983 (TV seriál)
Zdrada (E06)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Nielegalni (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2016 Pakt (TV seriál)
Zamach (S02E03)
Zdrada (S02E02)
Upadek (S02E01)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (4)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S05E07)
Episode 6 (S05E06)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Podrzutek (S02E02)
2012 Reguły gry (TV seriál)
Winda do nieba (E13)
Głęboka woda (TV seriál)
Eurosieroty (S01E10)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace