foto

Filip Pławiak

  • nar. 26.9.1989 (31 let)
    Nowy Sącz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Orzeł. Ostatni patrol
2018 Hurikán
2017 Bikini Blue
Noc plná zázraků 3
2016 Prostý příběh o vraždě
Volyň
2015 Démon
Červený pavouk
2014 Bůh zaplať (studentský film)
Facet (nie)potrzebny od zaraz
Kameny na pevnost
2013 Jízdenka na Měsíc
2012 Dozvuky
2011 Pokaż kotku, co masz w środku
2010 Benátky

TV seriály

2020 Chyłka - Rewizja (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
2018 1983 (TV seriál)
Zrada (E06)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Nelegální (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2016 Pakt (TV seriál)
Zamach (S02E03)
Zdrada (S02E02)
Upadek (S02E01)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (4)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Komisarz Alex (TV seriál)
Mroczna tajemnica (S07E11)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S05E07)
Episode 6 (S05E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Disco (S12E07)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Podrzutek (S02E02)
2012 Reguły gry (TV seriál)
Winda do nieba (E13)
Głęboka woda (TV seriál)
Eurosieroty (S01E10)
2011 Instynkt (TV seriál)
Ten pierwszy raz (E05)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Prywatny koniec świata (S13E36)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky