foto

Tomasz Sapryk

  • nar. 17.11.1966 (52 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Całe szczęście
2018 Autsajder
Podatek od miłości
Serce nie sługa
Zábava, zábava
2017 Já a můj táta
Smíření
2016 Volyň
2015 Chemo
2014 U strážnýho anděla
Warsaw by Night
2013 Gabriel
2012 Supermarket
Sztos 2
2011 Jmenuji se Ki
2010 Ciacho
Nie ten człowiek
Prosta historia o miłości
Weekend
Śniadanie do łóżka
2009 Nigdy nie mów nigdy
2008 Rozmowy nocą
2007 Fígle
Miłość w przejściu podziemnym (TV film)
Ryś
2006 Co słonko widziało
Ja wam pokażę!
Palimpsest
Przybyli ułani... (TV film)
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Lawstorant
Milenci z Marony
2004 Svatba
2003 Show
Superprodukcja
2002 Den cvoka
Kariera Nikosia Dyzmy
Teorie relativity
Where Eskimos Live
2001 Pieniądze to nie wszystko
Poranek kojota
Stacja
Zaklínač
2000 To my
1999 Operacja "Koza"
1997 Kochaj i rób co chcesz
Łóżko Wierszynina
1996 Wirus
1995 Nic směšného
1993 Únos Agáty
Čas pro čarodějnice
1992 Naprawdę krótki film o miłości, zabijaniu i jeszcze jednym przykazaniu
1991 Odjazd
1990 Mów mi Rockefeller

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
Ucho prezesa (TV seriál)
Na Warszawę (S03E10)
Należało nam się (S03E07)
IV RP / II PRL (S03E04)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Kochajmy się (S02E12)
Gdzie jest lider? (S02E06)
Histeria totalnej opozycji (S01E13)
Druga szansa (TV seriál)
Intruz (S03E04)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Terapia szokowa (S02E06)
Anna Karenina (S02E05)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S06E11)
2016 Pakt (TV seriál)
Spisek (S02E05)
Zdrada (S02E02)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Komitet rodzicielski (E12)
Prokurator (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Singielka (TV seriál)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
2013 Lekarze (TV seriál)
Gruba kreska (S02E13)
2011 Aida (TV seriál)
2007 Cztery poziomo (TV seriál)
2005 Wiedzmy (TV seriál)
2003 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Magiczne drzewo (TV seriál)
2002 Sfora (TV seriál)
Zaklínač (TV seriál)
Kus ledu (E05)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Komisja Lekarska (E07)
1992 Aby do switu... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace