foto

Sissela Kyle

  • nar. 17.3.1957 (64 let)
    Örgryte, Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lea och skogspiraterna
2014 Cesta do říše krále pírek
2013 Ego
Zločiny z vášně: Štědrý večer nastal (TV film)
2011 Åsa-Nisse - wälkom to Knohult
2009 Kenny Begins
2008 Vi hade i alla fall tur med vädret igen!
2006 První láska mé ženy
2005 Bang Bang Orangutang
Fyra veckor i juni
2004 ABBA: Our Last Video Ever (TV film)
Bombaj volá
Fröken Sverige
2003 Policajti
2001 Familjehemligheter
2000 Födelsedagar och andra katastrofer (TV film)
Grogg (TV film)
Livet är en schlager
Nahý
1999 Dödlig drift
1998 Muntra fruarna i Windsor (TV film)
1996 Den vita lejoninnan
Zonen
1992 De giriga (TV film)
Hassel - Svarta banken (TV film)
Vyděrači (TV film)
1989 Ängel
1983 Limpan

TV seriály

2019 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2017 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Näher als du denkst (E02)
En riktig jul (TV seriál)
Ett gott parti (TV seriál)
Hjälp! (TV seriál)
Hotell Kantarell (TV seriál)
1998 Pistvakt - en vintersaga (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1985 Lösa förbindelser (TV seriál)

Dokumentární

2019 Kvinnor och komedi – förr och nu - a.z.

Host

TV pořady

1999 Parlamentet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky