foto

Gigi Perreau

  • nar. 6.2.1941 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Time Again
2010 Sammyho dobrodružství 3D
2008 Cesta na Měsíc 3D
1978 High Seas Hijack
1967 Hell On Wheels
Journey to the Center of Time
1961 Look in Any Window
Tammy Tell Me True
1959 Girls Town
1958 Cool and the Crazy, The
Wild Heritage
1956 Dance with Me Henry
Muž v šedém flanelovém obleku
There's Always Tomorrow
1952 Bonzo Goes to College
Has Anybody Seen My Gal?
1951 Lady Pays Off, The
Reunion in Reno
Week-End with Father
1950 For Heaven's Sake
Never a Dull Moment
Shadow on the Wall
1949 My Foolish Heart
Roseanna McCoy
Song of Surrender
1948 Family Honeymoon
Okouzlení
The Sainted Sisters
1947 Green Dolphin Street
High Barbaree
Song of Love
1946 Alias Mr. Twilight
Každému dle zásluh
1945 God Is My Co-Pilot
Voice of the Whistler
Yolanda and the Thief
1944 Dark Waters
Dvě děvčátka a námořník
Pan Skeffington
Sedmý kříž
The Master Race
1943 Madame Curie

TV seriály

1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
Kočičí banda (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Mayor of the Town (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1952 The Christophers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace