Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

crackonosh 

všechny recenze uživatele

Jak píše Atron, je to především film o životních (a rodinných) hodnotách, ale také o důvěře a upřímnosti, o schopnosti být mužem a stát se znovu mužem. Zpočátku trochu nejasné směřování filmu dostane nejpozději od druhé poloviny silnou gradaci, na konci je ten příběh docela dojemný. Je vidět. že scénář vznikl podle kvalitní literární předlohy — přestože se toho ve filmu děje relativně málo (většina dvou a půl hodinové stopáže sestává z rozhovorů v kanceláři nebo doma), je to vícevrstevnatě vystavěné drama. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Gregory Peck na mě působí úžasně sympaticky a v tomto rodinném dramatu se mi opět moc líbil. Hlavní postava se ocitá na několika životních křižovatkách a divák sleduje myšlenky, jednání, rozhodování, chybování a následnou snahu o nápravu... Tím celkovým vyzněním se jedná o příjemný film o všem podstatném v lidském bytí (o rodině, lásce, práci, penězích, upřímnosti, pravdě). Stojí za to vidět. ()

Blofeld

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte na film 12 rozhněvaných mužů? V jedné scéně tam Lee J. Cobb označí porotce číslo 12 za "Muže v šedém flanelovém obleku." - jen jeden z mnoha odkazů ve výborném filmu. Bohužel tenhle prý taktéž skvělý film se mi sehnat nepodařilo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama