foto

Stuart Gillard

  • nar. 28.4.1950 (68 let)
    Coronation, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Dívka vs. Monstrum (TV film)
2010 Avalonská střední (TV film)
Riverworld (TV film)
2009 Maskot Pete (TV film)
2008 Ledové ostří 3: Splněný sen (TV film)
Válečné hry 2: Kód smrti
2007 Sestry čarodějky 2 (TV film)
2006 Přijímací ceremoniál (TV film)
2005 Rodinný přítel (TV film)
Sestry čarodějky (TV film)
2004 Rodinný kšeft (TV film)
Uvidíme na žíněnce (TV film)
2003 Full-Court Miracle (TV film)
Závody motokár
2002 Hledání zbloudilé duše (TV film)
1998 Netvor (TV film)
Útěk (TV film)
1997 Rakeťák
1995 Bach's Fight for Freedom
1993 Taking Liberty
Želví nindžové III
1990 Muž zvaný Sarge
1987 Návrat Shaggyho (TV film)
Shades of Love: Indigo Autumn (TV film)
1982 Ráj

TV seriály

2018 Salvation (TV seriál)
Celebration Day (S02E11)
2017 Salvation (TV seriál)
Truth or Darius (S01E03)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
Království (TV seriál)
With Friends Like These (S04E01)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No You Say It First (E07)
No Crying in Baseball (E02)
Království (TV seriál)
Volná plavba (S03E15)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Au Revoir (S04E13)
The Getaway (S04E09)
It's a Wonderful Beast (S04E05)
další epizody (4)
2015 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Twenty-One (S01E21)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
To máš za to, že jsi mě chtěl zabít (E10)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
Touch Me I'm Going to Scream: Part I (S06E01)
Hate Is Safer Than Love (S05E17)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
I Love You But I've Chosen Darkness (S04E05)
I've Got Dreams to Remember (S03E12)
Čarodějky (TV seriál)
Zasnoubeni a zmateni (S08E16)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Nový učitel (S07E14)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Láska je mocná čarodějka (S06E05)
Den, kdy magie zmizela (S05E15)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Pomoc pro démona (S05E07)
2001 All Souls (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Koutkem oka (S01E09)
Králové písku (S01E01)
1991 Noční let (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Želví nindžové III
1990 Muž zvaný Sarge
1987 Shades of Love: Indigo Autumn (TV film)
1982 If You Could See What I Hear
Ráj
Spring Fever

TV seriály

2001 All Souls (TV seriál)
1985 Check It Out (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
1977 Quark (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)

TV pořady

1978 Captain and Tennille in Hawaii, The (TV pořad)
1976 The Sonny and Cher Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace