foto

Jeremy Kagan

  • nar. 14.12.1945 (72 let)
    Mount Vernon, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Shot
2007 Golda's Balcony
2004 Bouře v Brooklynu (TV film)
2002 Bobbie's Girl (TV film)
2001 Zlatokopové na divoké řece (TV film)
2000 Incoming
1997 Barva spravedlnosti (TV film)
Srdce v pronájmu (TV film)
1994 Roswell (TV film)
1991 Tajemství meče
1990 Padlý anděl (TV film)
1989 Hrbáč na univerzitě
1987 Conspiracy: The Trial of the Chicago 8 (TV film)
1986 Odvaha (TV film)
1985 Cesta Natty Gannové
1983 Podraz II
1981 Vyvolení
1978 Velká finta
1977 Scott Joplin (TV film)
Smutní hrdinové
1975 Katherine (TV film)
1974 Judge Dee and the Monastery Murders (TV film)
Unwed Father (TV film)
1973 My Dad Lives in a Downtown Hotel (TV film)

TV seriály

2003 Karen Sisco (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Back in the Ring (S02E19)
2002 Uneseni (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Causality (S01E12)
Západní křídlo (TV seriál)
Stirred (S03E17)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Heart (S01E08)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Lame Duck Congress (S02E06)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Zakázané ovoce (S01E16)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Leave of Absence (S02E08)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Food Chains (S01E03)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Doktorka Quinnová (S01E01)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1972 Columbo (TV seriál)
Rozhodující zápas (S02E03)
1971 Nichols (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1987 Mít někoho rád

TV pořady

1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Shot

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace