foto

Anna Bjelkerud

  • nar. 18.7.1959 (60 let)
    Malmö, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nepřestávej snít
2016 Bikupan
Obr
Útěk do budoucnosti
2015 Deportace
2014 Uprchlík na malinové loďce
2013 Hotel
2012 Call Girl
2010 Olycksfågeln (TV film)
Ond tro
2006 Den som viskar (TV film)
2005 O krok vzad
2001 Hem ljuva hem
1998 Den 8:e sången
1997 Tigerhjärta
1995 Nadja
1990 Greger Olsson köper en bil

TV seriály

2019 Den inre cirkeln (TV seriál)
Korten på bordet (E08)
Allt är förlorat (E07)
Vända kanonerna (E06)
další epizody (8)
Störst av allt (TV seriál)
Vittnena (E06)
2018 Andra Åket (TV seriál)
Episode 2 (E02)
The Rain (TV seriál)
Have Faith (S01E05)
Restaurant (TV seriál)
Pohřeb (S02E10)
Vaše vlastní většina (S02E09)
Kázání (S02E08)
další epizody (10)
Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (6)
2017 Alex (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Farang (TV seriál)
Del 4 (S01E04)
Del 3 (S01E03)
Del 2 (S01E02)
další epizody (4)
Restaurant (TV seriál)
Naděje (S01E10)
Žena v domácnosti (S01E09)
Dohoda (S01E08)
další epizody (10)
Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Ängelby (TV seriál)
Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Festen kan börja (E01)
2010 Wallander (TV seriál)
Vålnaden (S02E10)
2007 Upp till kamp (TV seriál)
2004 Danslärarens återkomst (TV seriál)
Orka! Orka! (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
Kommissarie Winter (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1998 När karusellerna sover (TV seriál)
1997 Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)
1994 Handbok för handlösa (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace