foto

Jean-Marc Roulot

  • nar. 13.12.1955 (63 let)
    Beaune, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Un Peuple et son roi
2014 Diplomacie
2013 Zamini
2012 Z prezidentské kuchyně
2011 Louise Wimmer
Ticho na moři
Tu seras mon fils
2010 Rio Sex Comedy
2006 C'est arrivé dans l'escalier (TV film)
Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
2004 Coup de vache (TV film)
Zdrhej o 106
2003 Train de 16h19, Le (TV film)
Záhadné zmizení (TV film)
2002 Un mois à nous (TV film)
2001 Fifi Martingale
2000 Toute la ville en parle (TV film)
1998 Bob le magnifique (TV film)
Jeanne a skvělý chlapík
Les grands enfants (TV film)
Radostná událost (TV film)
1997 Bonjour
1996 Adrien Lesage: Un week-end en Bourgogne (TV film)
Crédit bonheur (TV film)
Líbánky v pěti (TV film)
Tout ce qui brille (TV film)
1995 Nez au vent, Le
1994 Consentement mutuel
1993 Plante, La
1992 Betty
Fille de l'air, La
Loin du Bresil
1991 Chaos
1990 Un week-end sur deux
1988 Ženská záležitost
1987 Un homme amoureux
1984 Tartuffe
1983 Circulez y a rien à voir!
1981 Píseň nemilovaného

TV seriály

2017 Dix pour cent (TV seriál)
Norman (S02E03)
2016 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Médoc sur ordonnance (S05E02)
2014 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Cauchemar en Côte-de-nuits (S03E02)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Inspektor Lavardin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace