foto

Cecilia Ljung

  • nar. 4.4.1961 (58 let)
    Uddevalla, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Micke & Veronica
2013 Valčík pro Monicu
2011 Nils Holgersson a jeho zázračná cesta (TV film)
The Stig-Helmer Story
2007 Jedno oko rudé
2006 Varannan vecka
2004 Hip, hip, hurá!
Lilla Jönssonligan på kollo
2001 Píseň pro Martina
Återkomsten (TV film)
2000 Pelle Svanslös och den stora skattjakten
1999 Offerlamm (TV film)
Vuxna människor
1998 Ivar Kreuger (TV film)
Smlouva na smrt
1995 Evil Ed
1994 Sommarmord
Zorn (TV film)
1992 Kejsarn av Portugallien (TV film)
1991 Facklorna (TV film)

TV seriály

2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Not Animals (E07)
At Any Price (E06)
Past, Present and Future (E03)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2011 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Laila (E09)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
2003 Hem till Midgård (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
2001 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Beckova pomsta (S02E01)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1999 Eva & Adam (TV seriál)
Reuter & Skoog (TV seriál)
1997 Pelle Svanslös (TV seriál)
1995 Sjukan (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)
1990 Fångarna på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace