foto

Teresa Szmigielówna

  • nar. 9.10.1929
    Kobalówka, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 24.9.2013 (83 let)
    Skolimów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Moje kolo
Páté roční období
2009 Miasto z morza
2008 Jeszcze nie wieczór
2006 Kto nigdy nie żył...
2005 Rh+
2003 Cizinec
Powiedz to, Gabi
Warszawa
2002 Wszyscy swieci (TV film)
2001 Předjaří
1990 Korczak
Stan strachu
1988 Penelopy
1987 Slonce w galeziach (TV film)
1985 Rośliny trujące (TV film)
Szkoda twoich lez
Žena v klobouku
1984 Na své stráži budu stát
1983 Der Aufenthalt
Fachowiec (TV film)
1981 Parťák (TV film)
1980 Levins Mühle
Zamach stanu
1978 Granica
1977 Szarada
1976 Jaroslaw Dabrowski
Krátký život
1972 Podróz za jeden usmiech
Uciec jak najblizej
1970 Prawdzie w oczy
1969 Molo
Zbrodniarz, który ukradl zbrodnie
1968 Ostatni po Bogu
1966 Dvojitý delfín
Przedswiateczny wieczor
1965 Piwo (TV film)
Tři rány do srdce
1963 Pamiętnik pani Hanki
1961 Šťastlivec
1960 Droga na zachód
Nevinní čarodějové
1959 Sygnały
Vlak
1957 Eroica
Smyčka
1955 Vzpoura bezejmenných
1954 Hledal jsem pravdu
1953 Trzy opowiesci

TV seriály

2006 Kopciuszek (TV seriál)
Mrok (TV seriál)
Nie wszystko można kupić (E03)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Temat z Norwida (S03E06)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Wielka ucieczka, cz. 2 (S03E14)
Wielka ucieczka, cz. 1 (S03E13)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
2000 Małe jest piękne, czyli Pucuś (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Wróżba (S02E19)
Prawdziwy przyjaciel (S02E18)
1989 Odbicia (TV seriál)
1987 Śmieciarz (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Gołębie (E06)
1979 Strachy (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1975 Trzecia granica (TV seriál)
1973 Droga (TV seriál)
1972 Cesta za úsměv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky