foto

Piotr Pręgowski

  • nar. 15.2.1954 (65 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ranczo Wilkowyje
2000 To my
1991 Latające machiny kontra Pan Samochodzik
1986 Wcześnie urodzony (TV film)
1981 Maskot
1978 Nie zaznasz spokoju
1977 Ochranné zbarvení

TV seriály

2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2006 Ranczo (TV seriál)
2000 Duża przerwa (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)
1986 Zmiennicy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace