foto

Sylwester Maciejewski

  • nar. 10.7.1955 (63 let)
    Żyrardów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Plan B
2007 Ranczo Wilkowyje
Ryś
2005 Skazany na bluesa
2004 Ono
Ławeczka
2003 Staré báje vikingů
Superprodukcja
2002 Kariera Nikosia Dyzmy
Sfora: Bez litości
2001 Pieniądze to nie wszystko
Wielkie rzeczy: Gra (TV film)
Zaklínač
2000 Patrze na ciebie, Marysiu (TV film)
1999 Kiler a ten druhý
Na plebanii w Wyszkowie 1920
1997 Kochaj i rób co chcesz
1996 Pestka
1994 Lazarus
Szczur
1992 Naprawdę krótki film o miłości, zabijaniu i jeszcze jednym przykazaniu
1991 Panny i wdowy
Rozmowy kontrolowane
1990 Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
Zabic na koncu
1988 Opowiesc Harleya
1987 Weryfikacja
1986 Sekerezáda
1985 Dluznicy smierci
Milosc z listy przebojów
1984 Kukačka v temném lese
1982 Zpěvy po ranní rose
Ślepy bokser (TV film)
1978 Bez umrtvení

TV seriály

2018 1983 (TV seriál)
Mayday (E07)
Ucho prezesa (TV seriál)
Jak żyć (bez polityki)? (S03E03)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Ludzkie pany (S01E10)
2006 Ranczo (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
2002 Sfora (TV seriál)
Zaklínač (TV seriál)
Drak (E04)
2000 Miasteczko (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
Sukces (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Powtórka z westernu (E26)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1990 W piątą stronę świata (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog V (E05)
1987 Dorastanie (TV seriál)
1984 Lato lesnych ludzi (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Wesele (E08)
1981 Bílé tango (TV seriál)
1979 Przyjaciele (TV seriál)

Dokumentární

2005 Melodramat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace