foto

Antonio Albanese

  • nar. 10.10.1964 (56 let)
    Lecco, Lombardy, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Contromano
2002 Il nostro matrimonio è in crisi
1999 Fame e la sete, La
1996 Uomo d'acqua dolce

TV seriály

2018 I topi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Cetto c'è senzadubbiamente
2018 Contromano

TV seriály

2018 I topi (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Che tempo che fa (TV pořad)
1990 Mai dire gol (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky