foto

Carlo Verdone

  • nar. 17.11.1950 (70 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Si vive una volta sola
2018 Benedetta follia
2016 L’abbiamo fatta grossa
2014 Sotto una buona stella
2013 Velká nádhera
2012 Posti in piedi in paradiso
2011 Věk na lásku
2009 Io, loro e Lara
Italians
Questione di cuore
2008 Grande, grosso e Verdone
2007 Manuale d'amore 2 (Capitoli successivi)
2006 Mio miglior nemico, Il
2005 Manuale d'amore
2004 Amore è eterno finché dura, L'
2003 Můžeme snad za to?
2000 C'era un cinese in coma
Zora la vampira
1999 Pillole, capsule & supposte
1998 Gallo cedrone
Lucky a Zorba
1996 Jsem blázen do blondýny Iris
1995 Viaggi di nozze
1994 Perdiamoci di vista!
1992 Al lupo, al lupo
Bláznivá láska
1990 Stasera a casa di Alice
1989 Il bambino e il poliziotto
1988 Compagni di scuola
1987 Io e mia sorella
1986 Sette chili in sette giorni
Troppo forte
1984 Cuori nella tormenta
I due carabinieri
1983 Acqua e sapone
1982 Borotalco
Grand Hotel Excelsior
Tati, to snad ne!
1981 Bianco, rosso e Verdone
1980 Un sacco bello
1979 Luna
1975 Quel movimento che mi piace tanto

TV seriály

1985 Sny a potřeby (TV seriál)

Dokumentární

2020 L'ultimo uomo che dipinse il cinema
2019 Cecchi Gori
2018 Il gusto della libertà - Cinema e '68 (TV film)
The King of Paparazzi - La vera storia - a.z.
Vittorio Gassman – král komediantů
2014 Enrico Lucherini: Ne ho fatte di tutti i colori
2012 Carlo!
2011 Noi c'eravamo
2010 Francesco Nuti... e vengo da lontano
L'ultimo gattopardo: Ritratto di Goffredo Lombardo
2009 Di me cosa ne sai - a.z.
2006 Una bella vacanza: Buon compleanno Dino Risi!
1997 L'uomo dal sigaro in bocca

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2008 Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
1977 Non stop (TV pořad)