foto

Štefan Baroš

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2010 Orest z rodu čarodejníkov (TV film)
2009 Chuť leta (TV film)
1999 Klietka (TV film)
Rozprávanie neznámeho človeka (TV film)
Zabíjačka (TV film)
1998 Obrus s monogramom (TV film)
Posteľ plná hostí (TV film)
Svetlo (TV film)
1996 Matúš (TV film)
Čierna ovca (TV film)
1995 Hazard
1994 Národný hriešnik (TV film)
1993 Eros a Psycha (TV film)
1992 Najdúch (TV film)
1989 Dnešná Medea (TV film)
Letiace tiene (TV film)
1984 Kamila ako zlo, ktoré nepoznáme (TV film)

Dokumentární

2000 Epilóg milénia (TV film)

TV pořady

1988 Lov na city (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky