foto

Zdzisław Rychter

  • nar. 7.9.1953 (65 let)
    Poznaň, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Swieta krowa
2009 Love and Dance
Menší zlo
2008 Kolik váží trojský kůň?
2002 Den cvoka
Teorie relativity
2001 Gulczas, a jak myslisz?
Tam i z powrotem
2000 Noc swietego Mikolaja (TV film)
1999 Ajlawju
Krugerandy
1998 Złote runo
1997 Przystań
1995 Nic směšného
1994 Bez slitování
Szczur
Tři barvy: Bílá
Wynajmę pokój... (TV film)
1993 Czlowiek z...
Pajęczarki
1992 Vše na čem záleží
1991 Kuchnia polska
Panny i wdowy
Rozmowy kontrolowane
1990 Historia niemoralna
Mów mi Rockefeller
Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
Stan strachu
Zabic na koncu
1989 Fotbalový poker
Gorzka miłość
Obywatel Piszczyk
Rififi po sześćdziesiątce (TV film)
Sceny nocne (TV film)
Umění milovat
Urodzony po raz trzeci (TV film)
Závrať
1988 Dziewczynka z hotelu Excelsior
Kornblumenblau
Sonata marymoncka
1987 Komedianci z wczorajszej ulicy
Krátký film o zabíjení
Wielki wóz (TV film)
1986 C.k. dezertéři
Špinavé prachy
1985 Na wolnosc (TV film)
1983 Co dzień bliżej nieba
Szczesliwy brzeg
1982 Karate po polsku
Krzyk
Niech cie odleci mara
1977 Promiňte, bije se tady?

TV seriály

2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2003 Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
Marzenia do spełnienia (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
Sukces (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1997 Pokój 107 (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
Fitness Club (TV seriál)
1994 Stella Stellaris (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog V (E05)
W labiryncie (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace