foto

Armin Marewski

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Verrückt nach Fixi
2015 Last Train Home
Treppe Aufwärts
2014 Probezeit (studentský film)
2013 Divná kočička
2007 Gray Hawk (studentský film)
2005 Liebeskind
2004 Scheidungsopfer Mann (TV film)
2003 Spy Sorge
2002 Milostný román (TV film)
2001 Backgammon
1997 Ztracená dcera (TV film)

TV seriály

2009 Katrin und die Welt der Tiere (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Die kleinen Dinge (E08)
SOKO Wismar (TV seriál)
Am helllichten Tag (S05E15)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schein und Sein (S09E11)
Alte Wunden (S09E10)
2005 Mein Leben & ich (TV seriál)
Bambi (S04E06)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Falešná hra (S05E12)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Der Solist (TV seriál)
Kein Weg zurück (E01)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky