foto

Jiřina Pěčová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Husiti
2011 O Tondovi, který svítil (studentský film)
2010 Dezert (studentský film)
2009 Toustovač (studentský film)
2007 Lednice
2003 Čtyři lásky
2002 Fimfárum Jana Wericha
2001 Pygmalion
1999 Rodinné kroniky
1998 Kavárna
1993 Ať žije myš
Myš, která prochází zdí
Pes na stopě
Signály z neznáma
1991 Až opadá listí z dubu
Mys hrůzy
1990 Dobroděj
Myšlenky
1989 Císařovy nové šaty
Svatba prasátek
1988 O Malence
Shakespeare 2000
Úděl
1986 Pohádková planeta
Velká sýrová loupež
1985 Pohádky pod sněhem
Čardášová Julie
1984 Děvčátko se sirkami
Katastrofy
1982 Jak se maluje král
Procházky pana Pipa
1981 Houslový koncert
O bílé princezně
Sredni Vaštar
1978 Maxipes Fík filmuje (TV film)
Ondra a sněžný drak
1975 Dobré jitro

TV seriály

2012 Vynálezce Alva (TV seriál)
V nemocnici (E13)
Na kaštanech (E12)
Na řece (E11)
další epizody (13)
2011 Sedmives (TV seriál)
2009 Připoutejte se, prosím, kapitalismus přichází (TV seriál)
Vlaštovky (E02)
Malý král (TV seriál)
Kejklíř (S02E06)
Divý muž (S02E05)
Král zvířat (S02E04)
další epizody (6)
2008 Malý král (TV seriál)
Pleskavec (S01E07)
Černý rytíř (S01E06)
Ohnivý pes (S01E05)
další epizody (7)
2006 Dětský zvěřinec (TV seriál)
2003 Čtyři uši na mezi (TV seriál)
2000 Broučkova rodina (TV seriál)
1998 Broučci: Dobrodružství na pasece (TV seriál)
1996 Žofka ředitelkou zoo (TV seriál)
Jak Žofka pomohla talentovanému mláděti (E07)
Jak Žofka vychovala lvíčata (E06)
Jak Žofka vyléčila pana Fenka (E05)
další epizody (7)
1995 Broučci (TV seriál)
Cesty formana Šejtročka (TV seriál)
Jak zahrál sedmi loupežníkům (E07)
Jak vezl pro starostu trám (E06)
Jak vezl do Jičína ohnivého muž (E05)
další epizody (7)
Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV seriál)
Na ostrově (S03E13)
Návštěva z vesmíru (S03E12)
Ve službách vědy (S03E11)
další epizody (13)
1993 Pozor, bonbón (TV seriál)
1992 Kotě z Kocourkova (TV seriál)
Tisíc kopí proti ocásku (E07)
Kočičí sny (E06)
Jak medvěd vařil povidla (E05)
další epizody (7)
1990 Štaflík a Špagetka (TV seriál)
Konečně dobrý skutek (S02E13)
Fofografové (S02E12)
Stavebnice (S02E11)
další epizody (13)
1988 Žofka a spol (TV seriál)
Jak se Žofka stala ředitelkou ZOO (E12)
Jak Žofka odhalila zloděje (E09)
1987 Hugo z hor (TV seriál)
Návrat (E08)
Škola ticha (E07)
Výlet (E06)
další epizody (8)
1985 Pohádky z Větrné Lhoty (TV seriál)
Jak budili jaro (S01E07)
Jak natrhli sněhovou peřinu (S01E06)
Jak dostali smršťový pohlavek (S01E05)
další epizody (7)
Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV seriál)
U moře (S02E13)
Bez klobouku (S02E12)
Na diskotéce (S02E11)
další epizody (13)
1983 Divoké sny Maxipsa Fíka (TV seriál)
O nevěstě (E13)
O Minifíkovi (E12)
O hledání pokladu (E11)
další epizody (13)
Rákosníček a povětří (TV seriál)
1982 Kosí bratři a větrný kohout (TV seriál)
Jak přestěhovali dědu Dvořáčka (E13)
Jak do města přijel cirkus (E12)
Jak se ztratil cestář (E11)
další epizody (13)
1980 Kosí bratři (TV seriál)
Jak našli špendlík (E13)
Jak si namalovali čerta (E12)
Jak jim učaroval létající koberec (E11)
další epizody (13)
1979 Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV seriál)
Na koncertě (S01E13)
Na výletě (S01E12)
Ve škole sportu (S01E11)
další epizody (13)
1977 O Sazinkovi (TV seriál)
Jak si chtěl Sazinka odpočinout (E13)
Sazinka a Venda Kazisvět (E12)
O rozpustilém mráčku (E11)
další epizody (13)
Maxipes Fík (TV seriál)
Maxipes Fík se vrací (E13)
Maxipes Fík objevitelem (E12)
Maxipes Fík u protinožců (E11)
další epizody (4)
1975 Říkání o víle Amálce (TV seriál)
Jak odešla spát až do jara (E13)
Jak potkala oříškového panáčka (E12)
Jak vyléčila ty dva, Hrompace a Ohniváče (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace