foto

Rosa Valetti

  • nar. 25.1.1876
    Berlín, Německá říše
  • zem. 10.12.1937 (61 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 Das gab's nur einmal - a.z.
1934 Liliom
1933 Die unsichtbare Front
Moral und Liebe
1932 Die Tänzerin von Sans Souci
Skandal in der Parkstraße
Zwei Herzen und ein Schlag
1931 Dáma a její šofér
Die Abenteurerin von Tunis
Ehe mit beschränkter Haftung
Ekel, Das
Geheimnis der roten Katze, Das
Raub der Mona Lisa, Der
Täter gesucht
Vrah mezi námi
Zurück zur Natur
1930 Modrý anděl
The Blue Angel
1929 Asfalt
Das brennende Herz
Der Held aller Mädchensträume
1928 Gaunerliebchen
Herkules Maier
Špioni
Totte et sa chance
1927 Dr. Bessels Verwandlung
Üb' immer Treu' und Redlichkeit
Wie heirate ich meinen Chef?
1926 Das Gasthaus zur Ehe
Der Hauptmann von Köpenick
Die da unten
Die Waise von Lowood
Fünf-Uhr-Tee in der Ackerstraße
Schatz, mach' Kasse
1925 Blumenfrau vom Potsdamer Platz, Die
Das goldene Kalb
Die Frau ohne Geld
Die Moral der Gasse
Die Prinzessin und der Geiger
Feuertänzerin, Die
Heiratsschwindler
O alte Burschenherrlichkeit
Tartuffe
1924 Steuerlos
Zwischen Morgen und Morgen
1922 Der Graf von Essex
Der Strom
Die Schneiderkomteß
Gespenster
1921 Das Gewissen der Welt, 1. Teil - Schattenpflanzen der Großstadt
Das Haus zum Mond
Der ewige Fluch
Die drei Tanten
Dummkopf, Der
Hannerl und ihre Liebhaber
Im Schatten gehen, Die
Madeleine
Mädchen aus der Ackerstraße - 3. Teil, Das
1920 Anständige Frauen
Das Mädchen aus der Ackerstraße - 1. Teil
Der fliegende Tod
Der gelbe Tod, 1. Teil
Der gelbe Tod, 2. Teil
Die rote Katze
Die Schuld der Lavinia Morland
Die Tänzerin Barberina
Entfesselte Menschheit, Die
Kurfürstendamm
Moral
Steuermann Holk
Verlorene Töchter, 3. Teil - Die Menschen nennen es Liebe
Weltbrand
1919 Geächteten, Die
Seelenverkäufer
1918 Die lachende Maske
Othello
Wanderratten
1917 Die toten Augen
Nicht lange täuschte mich das Glück
1916 Die Gräfin Heyers
Rosa kann alles
Spiel im Spiel
1915 Das Laster
1914 Kleine weiße Sklaven
Wollen Sie meine Tochter heiraten?
1911 Die Ballhaus-Anna
Madame Potiphar

Dokumentární

1940 Věčný žid - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace