foto

Tobias Potočný

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Nina
Pátá loď
Žlutá
2015 Koza
2014 Slovensko 2.0
2012 Až do města Aš

Dokumentární

2016 5 October
2013 Sametoví teroristé

Herecká filmografie

TV pořady

2016 Slnko v sieti 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace