foto

Vladimir Zajcev

  • nar. 28.9.1958 (60 let)
    Sverdlovsk, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Batalon
Doroga bez konca
Něulovimyje
2014 Běsy
2013 Tři mušketýři
Čestné pionýrské
2012 Avgust. Vosmogo
Bolšaja ržaka
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
2010 V Centurija: V poiskach začarovannych sokrovišč
2008 Admirál
2007 Rud i Sem
2005 Moj ličnyj vrag (TV film)
Státní rada
2002 Antikiller
Doba ledová
Marš Tureckogo 2: Kto streljajet poslednim (TV film)
Red Serpent
2001 Lvinaja dolja
1998 Cvěty ot poběditělej
Lazebník sibiřský
1993 Skandal v našem Klošgorodě
1992 Un bout de Challenger
1985 Licha běda načalo
1983 Ně choču byť vzroslym
1981 Protiv těčenija

TV seriály

2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
2016 Fantazija belych nočej (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 Staršaja doč (TV seriál)
2013 Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
2012 Legendy o Kruge (TV seriál)
Čkalov (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Mstitěl (S02E18)
Lesnyje braťja (S02E17)
Prizraki (S02E16)
další epizody (11)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Opasnyje igry (S01E23)
Jeti (S01E21)
další epizody (12)
Sročno v nomer (TV seriál)
Francuzskij suvenir (S03E03)
2010 Těrminal (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
Bratany (TV seriál)
Vtoryye (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2005 Jesenin (TV seriál)
Ubojnaja sila 6 (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla 1 (TV seriál)
2003 Učastok (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Pjatyj ugol (TV seriál)
Podozrenie (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace