foto

Vladimir Zajcev

  • nar. 28.9.1958 (61 let)
    Sverdlovsk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sněhová královna: V zemi zrcadel
2015 Batalon
Doroga bez konca
Něulovimyje
2014 Běsy
2013 Tři mušketýři
Čestné pionýrské
2012 Avgust. Vosmogo
Bolšaja ržaka
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
2010 V Centurija: V poiskach začarovannych sokrovišč
2008 Admirál
2007 Rud i Sem
2005 Moj ličnyj vrag (TV film)
Státní rada
2002 Antikiller
Doba ledová
Red Serpent
2001 Lvinaja dolja
1998 Cvěty ot poběditělej
Lazebník sibiřský
1993 Skandal v našem Klošgorodě
1992 Un bout de Challenger
1985 Licha běda načalo
1983 Ně choču byť vzroslym
1981 Protiv těčenija

TV seriály

2020 Za čas do rassveta (TV seriál)
2019 Iděalist (TV seriál)
2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
2016 Fantazija belych nočej (TV seriál)
Odin protiv vsech (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
2013 Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
2012 Legendy o Kruge (TV seriál)
Čkalov (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Mstitěl (S02E18)
Lesnyje braťja (S02E17)
Prizraki (S02E16)
další epizody (11)
Šerif (TV seriál)
Sotrudnik (S02E08)
Tačka (S02E07)
Dorožno-transportnoje proisšestvije (S02E05)
další epizody (7)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Opasnyje igry (S01E23)
Jeti (S01E21)
další epizody (12)
Sročno v nomer (TV seriál)
Francuzskij suvenir (S03E03)
2010 Těrminal (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
Bratany (TV seriál)
Vtoryye (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Stavka na angela (E10)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2005 Jesenin (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Strelka (S01E12)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Něsekretnyje materialy (S03E02)
2003 Učastok (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Kto streljajet poslednim (S02E09)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Pjatyj ugol (TV seriál)
Podozrenie (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky