foto

Michael Pascher

  • nar. 1.9.1979 (40 let)
    Zams, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Inga Lindström: Tajemství zámku Gripsholm (TV film)
Wir haben gar kein' Trauschein (TV film)
2012 Láska ze spermabanky (TV film)
2011 Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
2010 Teorie chaosu (TV film)
2009 Drtič kostí
Ein Halbes Leben (TV film)
2005 Schrift des Freundes, Die (TV film)
Šťastné a Veselé
2004 Auf Wolke 7

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2012 Es kommt noch dicker (TV seriál)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 Mitten im 8en (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky