foto

Kåre Conradi

  • nar. 11.1.1972 (45 let)
    Asker, Akershus, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lví žena
2015 Sluník a Ludvík a velký sýrový závod
Wendyeffekten
2014 Boj sněžného pluhu s mafií
Haram
2013 Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa
2012 Do tmy
2011 Král curlingu
2010 Gjenmøte
Liverpoolský brankář
Wide Blue Yonder
2009 Svik
2008 Poslední kšeft
2005 37 a půl
1999 Sofiin svět
1998 1732 Høtten
1997 Blind gudinne (TV film)
Dag 1
Salige er de som tørster

TV seriály

2017 Dívčí spolek (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2016 Vikingane (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 The Philanthropist (TV seriál)
2007 Størst av alt (TV seriál)
2002 Tiden før Tim (TV seriál)
1998 Åpen post (TV seriál)
1997 Hotel Oslo (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hledání Severozápadní cesty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace