foto

Charlotte Bohning

  • nar. 23.4.1975 (44 let)
    Duisburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Schlangengrube (TV film)
2017 Das Leben Danach (TV film)
2016 Wer aufgibt ist tot (TV film)
2015 Die kalte Wahrheit (TV film)
Tatort - Hinter dem Spiegel (TV film)
Tiefe Wunden (TV film)
2014 Nichts für Feiglinge (TV film)
2013 Tatort - Happy Birthday, Sarah! (TV film)
2012 Abseitsfalle
Idiotentest (TV film)
Lösegeld (TV film)
Mensch Mama! (TV film)
2011 Die Ausbildung
Holger sacht nix (TV film)
Tatort - Zwischen den Ohren (TV film)
2010 Vater Mutter Kind
2009 Sari Saten - Der gelbe Satin
2007 Autopiloten
Telefonistka
Úplný idiot
2006 Exoticore
2004 Für immer für dich (TV film)
2003 Crazy Race (TV film)
2002 Edgar (studentský film)

TV seriály

2019 Merz gegen Merz (TV seriál)
Ohne Schnitzel geht es nicht (TV seriál)
2018 Beck is back! (TV seriál)
Der falsche Mandant (S01E09)
Liebe bis zum Schluss (S01E08)
Eid des Hippokrates (S01E07)
další epizody (6)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Dienstschluss (S17E02)
Wilsberg (TV seriál)
Alle Jahre wieder (E58)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Love-Storys (S01E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Moorleiche (S11E07)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Máš padáka (S03E02)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Die Venus von Hengasch (S02E01)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
Der Kapitän (TV seriál)
Packeis (S03E02)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Krkavčí matka (S13E03)
2006 Angie (TV seriál)
LadyLand (TV seriál)
2005 LiebesLeben (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abgetaucht (S05E12)
2004 Unter Brüdern (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky