Reklama

Reklama

Red Band Society

(seriál)
Trailer 4
USA, (2014–2015), 9 h 24 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Margaret Nagle

Hrají:

Octavia Spencer, Dave Annable, Astro, Zoe Levin, Rebecca Rittenhouse, Griffin Dunne, Ciara Bravo, Thomas Ian Nicholas, Nolan Sotillo, Charlie Rowe (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Skupina teenagerů na dětském oddělení nemocnice Ocean Park v Los Angeles nachází jeden v druhém útěchu. Šestnáctiletý Jordi (Nolan Sotillo), narozený v Mexiku, překročil hranice kvůli léčbě. Jeho spolubydlící Leo (Charlie Rowe), který je přes rok v nemocnici, začíná ztrácet směr. Cystická fibróza přiměje Leova nejlepšího přítele Dashe (Astro) žít každý den, jako by byl jeho poslední. Emma (Ciara Bravo), ​​Leova občasná přítelkyně, má poruchu příjmu potravy. Kara (Zoe Levin) je roztleskávačka se srdečním problémem a jejímu spolubydlícímu Charliemu (Griffin Gluck) je 12 let a je v kómatu. Dr. Jack McAndrew (Dave Annable) a sestry Jackson (Octavia Spencer) a Dobler (Rebecca Rittenhouse) tvoří svůj lékařský tým. (FunDinDung)

(více)

Videa (78)

Trailer 4

Recenze (39)

filmsim 

všechny recenze uživatele

Pilot: Seriál se za těch 45 minut skvěle vybarvil. Máme tu partu sympatických mladých lidí, které spojuje nucený dlouhodobý pobyt v nemocnici a ke kterým se po celý čas epizody připojují další zajímavé postavy. Každý zde má své místo a eventuální potenciál do budoucna. Pilot po celou dobu výborně dávkuje emoce a při scénách jako párty na střeše, tanci či závěrečnému běhu se jen horko těžko nedojmete. Jsem opravdu zvědavý, kam se tohle konverzační černohumorné drama vyvine dál.. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na začátku jsem si myslela, že se jedná pouze o obyčejný nemocniční seriál, kam pro partu teenagerů nacpali pár děcek. A teď upřímně, jak mohlo vůbec dojít ke zrušení seriálu? Absolutně nechápu. Celou řadu jsem shlédla během pár dní. Zažila jsem celou paletu emocí a nedokázala jsem seriál dostat z hlavy ještě mnoho dalších dní. Obsazení a ztvárnění postav bylo skvělé, emoce nádherné, čisté a jejich škála neuvěřitelná. Líbilo se mi variabilní vyjádření, jak se lidé dokáží a nedokáží vypořádávat s jejich nemocemi, jakými fázemi procházejí a jak si každý hledá vlastní cestu. - "Well if I'm gonna have a heart attack and die it may as well be during sex." ()

Reklama

Wayne 

všechny recenze uživatele

Pilot byl bez chyby, skvěle představil postavy, dramatičnost, kousavý humor i atmosféru seriálu. A přestože jsem po dvou dalších dílech moc nadšený nebyl, tak s každou epizodou jsem se víc těšil na další. Výhoda oproti jiným seriálům, kde mi vždycky trvá i víc sérií si oblíbit vůbec nějakou postavu, je to, že je zde sympatická většina z nich. Dave Annable mi přišel jako hezčí brácha Adama Scotta, Wilson Cruz a Rebecca Rittenhouse byla vcelku vtipná dvojka a o Octavii Spencer netřeba mluvit. Navíc jde snad první seriál, kde mi teenagerské postavy nešli na nervy. Ještě musím zmínit dobře využitou hudbu, trochu mi to tím připomnělo Shameless. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbí moc moc moc moc moc. Je to opravdu spíš takový holčičí seriál, řekla bych. Žádný správný chlap by tolik nasládlosti přežít neměl... i mě to dělá potíže, ale je to milé. Dospělost postav mě vůbec netrápí. Když trávíte celý svůj život v nemocnici, žebříček hodnot se vám zpřehází a kdo ví, jak byste se pak chovali... Mě to ba. Je to milé, úsměvné, dojemné. Super herci a postavy jsou vykreslené taky velmi sympaticky. Koukám dál a dychtím po prodloužení :) 5* EDIT/// Tak ani tady se mi prodloužení nedostane :( RBS končí. Snad to nějak ukončí... Nechápu, jak to může mít tak malou sledovanost v USA... Styďte se Amíci! :( ()

Flaveus 

všechny recenze uživatele

Veliká škoda, že jej zrušili po první sezóně, nechápu, že to nemělo sledovanost :( Navzdory nemocničnímu prostředí seriál působí pozitivně. Pilot je vynikající, ale i dál pokračuje ve výborném tempu a naštěstí se vyhýbá velkým citovým vydíračkám. Perfektně je vyřešeno místo, kam se postavy ubírají, když upadnou do bezvědomí. Potěší i obsazení, zejména Dash a Cara. I přes jeho zrušení naprosto doporučuju se na těch 13 dílů podívat, utečou rychleji než myslíte! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Součástí propagace seriálu bylo promítání pilotního dílu dětem v nemocích, následované rozhovory s hlavními protagonisty. (Thery)

Reklama

Reklama